Halloween weekend

Be prepared to be scared…

Het laatste weekend van oktober is Halloween weekend bij Cinemajestic! Doe mee aan de spooktocht en geniet daarna van één van onze scary movie’s. Wij hebben twee arrangementen:


Halloween spooktocht 

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 oktober kun je meedoen aan een griezelige spooktocht op een duistere – nog geheime – locatie in Zutphen. De tocht start bij Kings & Queens en leidt naar een verlaten (of toch niet zo verlaten…) locatie in de buurt.

Er zijn twee verschillende tochten: om 19.00 uur start de griezeltocht voor kinderen tot 12 jaar. Deze duurt tot uiterlijk 21.00 uur. Vanaf 21.00 uur start de tocht voor alle durfals van 12 jaar en ouder. Meedoen kan in groepjes van maximaal 6 personen.

Wat kun je verwachten?
Dat verklappen we natuurlijk niet! Maar reken op scare actors die zorgen voor flinke schrikmomenten… Durf jij het aan!?

Scary dinner: Halloween buffet

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 oktober serveren we een speciaal Halloween buffet. Schuif tussen 17.00 en 20.00 uur aan en geniet van heerlijke griezelige gerechtjes. Kosten voor het Halloween buffet zijn € 17,50 voor volwassenen en € 15,00 voor kinderen tot 12 jaar. Combineer het Halloween buffet met de spooktocht en krijg € 10,00 korting per persoon! Vooraf reserveren is vereist (uiterlijk woensdag 27 oktober).

Griezel plateau

Het hele weekend bieden we een speciaal griezel plateau met Halloween hapjes aan (zoet en hartig). Kom op zaterdag- of zondagmiddag bijvoorbeeld bowlen, poolen, speel een escaperoom of de City Quest en combineer je activiteit met een plateau met griezelige lekkernijen! We serveren het griezel plateau op zaterdag en zondag tussen 12.00 en 16.00 uur (vooraf reserveren is vereist).

Prijzen

Spooktocht                                                        € 19,95 per persoon

Scary movie
                               volwassenen                      € 11,50 per persoon
                               kinderen tot 12 jaar           € ? per persoon

Arrangement:

Spooktocht + scary movie
                               volwassenen                      € ? per persoon
                               kinderen tot 12 jaar           € ? per persoon