Halloween weekend

Be prepared to be scared…

Het laatste weekend van oktober is Halloween weekend! Doe mee aan de spooktocht en kom daarna naar de horrornight bij Cinemajestic.

Spooktocht

Fright Night Zutphen presents: Nightmares of Fears

Fright Night Zutphen

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 oktober organisereren Café De Spaan, Cinemajestic en Kings & Queens de eerste editie van Fright Night Zutphen.

Een duistere – nog geheime – locatie in Zutphen wordt tijdens het Halloween weekend omgetoverd tot spookhuis ‘Nightmares of Fears’. De tocht start bij Kings & Queens en leidt naar de verlaten (of toch niet zo verlaten…) locatie in de buurt. De gevluchte dokter Miedos verwelkomt jullie graag als nieuwe testpersonen in zijn kliniek, waar angsten worden behandeld. Maar… komen jullie er ook weer uit?

Er zijn twee verschillende spooktochten: om 19.00 uur start de griezeltocht voor kinderen tot 12 jaar. Deze duurt tot uiterlijk 21.00 uur. Vanaf 21.00 uur zijn alle durfals van 12 jaar en ouder aan de beurt. Meedoen kan in groepjes van maximaal 6 personen.

Wat kun je verwachten?
Dat verklappen we natuurlijk niet! Maar reken op kamers vol nachtmerries waar je grootste angsten werkelijkheid worden en scare actors die je de stuipen op het lijf jagen… Durf jij het aan!?

cmj_001_horrornight_poster1_132788671327764598_big

Halloween horrornight (16+)

In de nacht van zaterdag 30 oktober op zondag 31 oktober presenteert Cinemajestic de horrornight. Deze show is een nachtelijke horrormarathon met drie huiveringwekkende horrorfilms. Titels: ‘Antlers’, ‘Candyman’ en ‘Halloween Kills’.

Let op: de horrornight is alleen toeganelijk voor personen van 16 jaar en ouder. Iedereen jonger dan 16 jaar wordt de toegang geweigerd. Er wordt om legitimatie gevraagd.

Prijzen

Spooktocht                                                        € 19,95 per persoon

Horrornight                                                        € 22,50 per persoon

Arrangement:

Spooktocht + horrornight                                € 32,50 per persoon