Oliebollenquiz

Het jaar 2022 kruipt naar zijn einde… Dus is het weer tijd voor de Oliebollenquiz! Een gezellige avond waarop we terugkijken op het jaar dat (bijna) achter ons ligt. Wij zorgen voor de oliebollen, jullie voor de kennis?

En wát een jaar hebben we achter de rug; alles werd duurder (zelfs de oliebol!), het enige wat niet bol stond van de spanning waren de races van Femke, Douwe Bob verwelkomde de ene na de andere kleine, natuurlijk waren er de schandalen rondom The Voice en Marc Overmars, een WK voetbal in de winter, het spookslot in De Efteling verdween… oftewel een jaar om nooit te vergeten!

Met deze quiz kijken we nog één keer terug op het oude jaar. Natuurlijk hebben we weer mooie prijzen. Meedoen? Dat kan met een team van maximaal 5 personen. Deelname is € 3,50 per persoon. Schrijf je team in via het formulier hieronder.

Ook kun je vooraf gezellig komen eten met je team. Schuif tussen 17.30 en 19.00 uur aan voor een heerlijk Flips & Ribs kerstbuffet voor slechts € 15,00 per persoon (inclusief deelname aan de quiz).

Aanmelden

Datum: woensdag 21 december
Aanvang: 19.30 uur
Locatie: Kings & Queens Zutphen