Speciaalbier Festival 2022

logobierfestival

Zaterdag 18 juni & zondag 19 juni

Locatie: Vogelpark Zutphen
Aanvang: 14.00 uur
Tientallen speciaalbieren, lekker eten, live muziek, een relaxte festivalsfeer en dat op één van de mooiste locaties van de stad: dat is het recept van het Speciaalbier Festival Zutphen! Het Vogelpark wordt het derde weekend van juni omgetoverd om tot een speciaalbier walhalla, waar brouwers uit binnen- en buitenland hun lekkerste bieren presenteren. Vanaf 14.00 uur tot zonsondergang kun je ze komen proeven. Van frisse witbiertjes tot zwaardere tripels en kruidige IPA’s, er is voor ieder wat wils!
 
De toegang voor het festival is gratis. Uiteraard wordt er ook aan de niet-bierdrinkers gedacht en zijn er festiviteiten voor de kinderen. Zo biedt het festival een gezellig en ontspannen uitje voor het hele gezin! Zet het derde weekend van juni dus groot in je agenda en waan je in een wereld van relaxte muziek, goed eten en natuurlijk speciaalbieren! Bekijk hieronder alvast het biermenu en de deelnemende brouwerijen.
We pakken deze vierde editie grootser aan dan ooit! Naast het tweedaagse festival op zaterdag én zondag, trappen we op vrijdagavond al af met de Open Air Pubquiz en aansluitend Movie Night. Daarnaast kun je zaterdagmiddag meedoen aan de Live muziekbingo en zaterdagavond kun je een avondje uit in de buitenlucht tijdens Night at the Park. Bekijk het volledige programma hieronder.

Programma

Vrijdag 17 juni

19.00 uur                 Open Air Pubquiz
                                   meld je hieronder aan

22.00 uur                  Movie Night: Top Gun (1986)
                                   i.s.m. Cinemajestic

Zaterdag 18 juni

14.00 uur                 Speciaalbier Festival

16.00 uur                 Live muziekbingo
                                   met coverband One for the Road

19.00 uur                 Night at the Park
                                   met coverband King George & DJ Dane

Zondag 19 juni

14.00 uur                 Speciaalbier Festival
                                   met coverband Miss Tuesday & DJ Joszua