WK Voetbalquiz

Aan de vooravond van het WK voetbal in Qatar presenteert Kings & Queens een WK Quiz!
Zijn jij en jouw vrienden de grootste voetbalkenners van Zutphen? Weten jullie meer van voetbal dan alle analisten bij elkaar? Schrijf je dan nu in voor de WK Voetbalquiz en test jullie kennis over het grootste voetbalevenement ter wereld!

Met uiteraard vragen over het Nederlands Elftal en het WK in Qatar, maar ook over opvallende WK-momenten uit het verleden, andere deelnemende landen, geluidsfragmenten etc. Alles komt voorbij in 80 uitdagende vragen! En natuurlijk zijn er leuke (voetbal)prijzen te winnen!

We trappen om 19.30 uur af met de eerste vraag. Een team mag uit maximaal 5 personen bestaan. Deelname is € 3,50 per persoon. Meedoen? Schrijf je team in via het formulier hieronder.

Ook kun je vooraf gezellig komen eten met je team. Schuif tussen 17.30 en 19.00 uur aan voor een heerlijk Flips buffet voor slechts € 12,50 per persoon (inclusief deelname aan de quiz). Geniet onbeperkt van o.a. brood met dips, salade, krokante potato dippers en verschillende toppings (vlees/vega, groenten en sauzen).

Aanmelden

Datum: donderdag 17 november
Aanvang: 19.30 uur
Locatie: Kings & Queens Zutphen