City Quest

Outdoor escape game

Wat is het?

City Quest is een outdoor escape game, waarbij een mix wordt gemaakt tussen een stadswandeling, geocaching en puzzels zoals in een escaperoom. Ga op een spannende missie door het centrum van Zutphen en los als team alle raadsels en puzzels op die je onderweg tegenkomt. Plekken in de stad komen tot leven door middel van augmented reality! Er zijn twee verschillende spellen met elk een eigen verhaal en missie: Operation Mindfall en Magic Portal. Beide spellen zijn ook in het Engels beschikbaar. Speel Operation Mindfall met wel 32 teams tegelijk!

Hoe werkt het?

Je speelt de City Quest in een team van 2 tot 6 spelers. Elk team krijgt een iPad en actionpack mee. In de actionpack zitten gadgets die jullie nodig hebben om opdrachten uit te voeren. De iPad wijst jullie de weg door de stad. Scan de locatie om de omgeving tot leven te brengen! Er verschijnen spannende augmented reality-puzzels die jullie moeten oplossen om de missie te voltooien… Hiervoor hebben jullie 2,5 uur de tijd.

Voor wie is het?

City Quest is de perfecte activiteit voor iedereen die de stad op een interactieve manier wil (her)ontdekken! Speel met je eigen team van maximaal 6 personen of met meerdere teams tegen elkaar. Er kunnen tot wel 200 spelers tegelijk spelen! Bekijk tijdens het spel de onderlinge ranking en wakker de competitie aan! Het spel Magic Portal is heel geschikt voor gezinnen met kinderen vanaf een jaar of 9. Operation Mindfall is geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar (jonger dan 14 jaar adviseren wij onder begeleiding van een volwassene). Daarnaast hebben we een speciale light versie van Operation Mindfall, hierbij speel je dezelfde missie, maar zijn de opdrachten vereenvoudigd.

Groepen

Voor grote groepen kunnen wij maatwerk leveren. Wij kunnen een route maken op iedere gewenste locatie, start bijvoorbeeld vanuit jullie eigen kantine! Ook kunnen we vragen en opdrachten toevoegen over bijvoorbeeld jullie vereniging of organisatie. Dit maakt Operation Mindfall zeer geschikt als schoolactiviteit, team- of bedrijfsuitje. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor groepen? Neem gerust contact met ons op.

Een andere stad ontdekken? Speel City Quest dan bij onze collega’s in Arnhem, Assen of Veenendaal!

Prijzen

Volwassenen                   € 19,50 per persoon
Kinderen t/m 14 jaar      € 15,00 per persoon