Groepsuitjes

Kroon_Wit

Bij Kings & Queens Zutphen kun je terecht voor veel leuke uitjes die geschikt zijn voor jong en oud en voor grote en kleine groepen. Of je nu een familiedag, teamuitje of personeelsfeest organiseert, bij ons ben je aan het juiste adres!

Activiteiten

Al onze activiteiten kun je met elkaar combineren. Kom bijvoorbeeld bowlen, ga met elkaar de uitdaging aan in onze escaperooms of ga op pad door de stad tijdens onze outdoor escape game City Quest. Speel daarna een ontspannen potje pool, darts of tafeltennis. Liever iets meer competitie? We kunnen ook een toernooi van meerdere activiteiten samenstellen waarin jullie het tegen elkaar opnemen. We denken graag met je mee om een leuk programma samen te stellen waar iedereen plezier aan beleeft!

Arrangement op maat

Je kunt bij ons terecht met groepen tot wel 70 personen. Voor elk gezelschap kunnen wij een arrangement op maat bieden. Natuurlijk mogen een hapje en drankje niet ontbreken. Combineer jullie uitje bijvoorbeeld met een lunch, diner of borrel. Zo kunnen we voor jou een complete dag of gezellige avond verzorgen!

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Aan de hand van jouw wensen stellen wij het perfecte uitje samen, zodat jullie zorgeloos kunnen genieten.