Allround sportsbar
Kroon_Wit

Kings & Queens is dé allround sportsbar in het centrum van Zutphen. Wij zijn zeven dagen per week geopend voor sportieve en ontspannende momenten. Kings & Queens biedt de perfecte mix van een gezonde dosis competitie en plezier voor jong en oud!

Dagelijks zenden we diverse sportwedstrijden en -evenementen uit, die je live in onze gezellige bar kunt volgen. We hebben maar liefst vijf tv-schermen en twee beamers, waardoor jij groots kunt genieten van je favoriete sport! Wanneer de temperatuur het toelaat, kun je heerlijk relaxen op ons ruime terras.

Voor de liefhebber hebben we een uitgebreid aanbod speciaalbieren, cocktails en wijnen. Ook serveren wij broodjes, à la carte gerechten en natuurlijk borrelhapjes- en planken voor de lekkere trek! Bekijk hier onze menukaart.

Onze activiteiten

Naast het gezamenlijk beleven van mooie sportmomenten, kun je ook zelf sportief aan de slag. Wij hebben vier bowlingbanen, vijftien 9ft wedstrijdpooltafels, vier 7ft muntinworp pooltafels, een snookertafel, een caramboletafel en twee tafeltennistafels. Daarnaast hebben we vier dartbanen, een airhockeytafel, een tafelvoetbaltafel, een boksbal en een Virtual Reality (VR) machine. Ook kun je bij ons spannende escape games spelen. Wij hebben twee indoor escaperooms en twee outdoor escape games.

We organiseren regelmatig gezellige pubquiz avonden, pool- en darttoernooien en andere evenementen. Houd onze social media in de gaten en blijf op de hoogte!

Groepsuitjes

Durf jij de sportieve strijd aan met je vrienden, familie of collega’s? Je kunt bij ons ook terecht voor leuke groepsuitjes! Voor groepen kunnen wij complete arrangementen verzorgen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Let op: op vrijdag- en zaterdagavond nemen wij geen reserveringen aan voor pool, snooker, carambole en tafeltennis na 20.00 uur.

Prijzen

Pooltafels 9ft & snookertafel

ma t/m zo   12.00 – 18.00
zo t/m do    18.00 – 01.00
vr en za        18.00 – 02.00

Pooltafels 7ft

Carambole

Tafeltennis

Bowlen

€ 10,00 per uur
€ 11,00 per uur
€ 14,00 per uur

€  1,50 per spel

€  7,00 per uur

€  7,00 per uur

€ 25,00 per uur