All-round sportsbar
Kroon_Wit

Kings & Queens is dé all-round sportsbar in het centrum van Zutphen. Wij zijn zeven dagen per week geopend voor sportieve en ontspannende momenten. Kings & Queens biedt de perfecte mix van een gezonde dosis competitie en plezier voor jong en oud!

Dagelijks zenden we diverse sportwedstrijden en -evenementen uit, die je live in onze gezellige bar kunt volgen onder het genot van een hapje en een drankje. We hebben maar liefst zes 42” schermen en twee beamers, waardoor jij groots kunt genieten van je favoriete sport. Wanneer de temperatuur het toelaat, kun je bovendien heerlijk relaxen op ons ruime terras. Voor de liefhebber hebben we een uitgebreid aanbod speciaalbieren, cocktails en wijnen. Ook serveren wij heerlijke broodjes, à la carte gerechten en natuurlijk borrelhapjes- en planken voor de lekkere trek! Bekijk onze menukaart.

Activiteiten

Naast het gezamenlijk beleven van mooie sportmomenten, kun je ook zelf sportief aan de slag. Wij hebben vier bowlingbanen, vijftien 9ft wedstrijdpooltafels, vier 7ft muntinworp pooltafels, een snookertafel, een caramboletafel en een tafeltennistafel. Daarnaast hebben we vier dartbanen, een airhockeytafel, een tafelvoetbaltafel, een boksbal en een Virtual Reality (VR) machine.

Ook kun je bij ons een escaperoom spelen. Wij hebben twee escaperooms in samenwerking met Fox in a Box: De Bunker en De Erfenis. Kijk voor meer informatie en om te reserveren op www.foxinaboxzutphen.com.

Naast onze indoor games kun je ook de outdoor escape game City Quest bij ons spelen. Ga op een spannende missie door het centrum van Zutphen en los als team alle raadsels en puzzels op die je onderweg tegenkomt.

Groepsuitjes

Durf jij de sportieve strijd aan met je vrienden, familie of collega’s? Je kunt bij ons ook terecht voor leuke groepsuitjes! Voor groepen kunnen wij complete arrangementen verzorgen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

We organiseren regelmatig gezellige pubquiz avonden, pool- en darttoernooien en andere evenementen. Houd onze social media in de gaten en blijf op de hoogte!

Let op: op vrijdag- en zaterdagavond nemen wij geen reserveringen aan voor pool, snooker, carambole en tafeltennis na 20.00 uur.

Prijzen

Pooltafels 9ft & snookertafel

ma t/m zo   12.00 – 18.00
zo t/m do    18.00 – 01.00
vr en za        18.00 – 02.00

Pooltafels 7ft

Carambole

Tafeltennis

Bowlen

€   9,00 per uur
€ 10,00 per uur
€ 12,00 per uur

€  1,50 per spel

€  7,50 per uur

€  8,00 per uur

€ 25,00 per uur

Abonnement

Kun je geen genoeg krijgen van poolen? Dan hebben wij de perfecte oplossing! Voor slechts € 20,- kun je bij ons een abonnement afsluiten, waarmee je gedurende 30 dagen korting krijgt op poolen en tafeltennis. Het abonnement is persoonsgebonden en stopt automatisch na 30 dagen, waarna je het op elk gewenst moment opnieuw kunt afsluiten. Een abonnement geeft recht op de volgende korting:

ma t/m vr    12.00 – 18.00
zo avond      18.00 – 01.00
ma t/m do   18.00 – 01.00
za en zo       12.00 – 18.00

gratis
gratis
25% korting
25% korting