Escaperooms

Wij hebben twee escaperooms in samenwerking met Fox in a Box, een wereldwijd toonaangevend merk in de escaperoom branche. Iedere escaperoom heeft zijn eigen thema, verhaal en missie. Onze escaperooms zijn geschikt voor groepen van 2-6 personen per escaperoom.

De Bunker

In De Bunker zijn jullie een team van geheim agenten die de wereld moeten redden. Jullie missie: de lancering van een nucleaire raket stoppen voordat de wereld vergaat. Weten jullie de wereld op tijd te redden van de totale vernietiging!?

De Erfenis

In De Erfenis hebben jullie een huis geërfd van een ver familielid. Op een dag wordt daar een mysterieus pakket bezorgd dat de hele wereld is overgegaan. Kunnen jullie het mysterie oplossen voordat het geheim voor altijd verloren gaat?

De Erfenis kan ook op jullie locatie gespeeld worden! Met dit spel kan elke kamer een escaperoom zijn; alle spannende elementen van een escaperoom zitten in de kist.

Remote escaperooms

Het is ook mogelijk om onze escaperooms online te spelen! Speel met vrienden of collega’s, ieder vanaf zijn/haar eigen locatie, onder live begeleiding van een gamemaster. Kijk hier voor meer informatie.

Outdoor escape games

Neem de escaperoom-ervaring mee naar buiten met onze outdoor escape games! Ga op een spannende missie door het centrum van Zutphen en los als team alle raadsels en spellen op die jullie onderweg tegenkomen.