Speciaalbier Festival 2023

logobierfestival

Zaterdag 17 juni & zondag 18 juni

Locatie: Vogelpark Zutphen
Aanvang (beide dagen): 13:00 uur
Einde
zaterdag: 00:00 uur / zondag: 20:00 uur
Ticket: € 7,- per persoon
inclusief 1 consumptiemunt
Meer dan 70 verschillende speciaalbieren, lekker eten, relaxte muziek, een gezellige festivalsfeer en dat op één van de mooiste locaties van de stad: dat is het recept van het Speciaalbier Festival Zutphen! We toveren het Vogelpark voor de vijfde keer om tot een speciaalbier walhalla, waar brouwers uit alle windstreken hun lekkerste bieren presenteren. Van frisse witbiertjes tot hoppige IPA’s en zware Barley Wines, er is voor ieder wat wils!
 

Met een biermenu dat gevarieerder is dan ooit, kan de speciaalbier-liefhebber zijn geluk niet op. Naast bekende namen van vorige edities, verwelkomen we ook nieuwe brouwerijen en zijn er gedurende het weekend diverse specials (limited editions en bijzondere collabs) verkrijgbaar. Natuurlijk wordt er ook aan de niet-bierdrinkers gedacht en is er vertier voor de kinderen. Zo biedt het festival een gezellige en ontspannen dag voor het hele gezin! Zet het derde weekend van juni dus GROOT in je agenda en koop hieronder alvast je tickets.

Night at the Park

Naast het tweedaagse festival, trappen we op vrijdagavond weer af met Night at the Park! Aan de vooravond van het festival organiseren we de inmiddels welbekende Open Air Pubquiz. Aansluitend kun je een film kijken in de openlucht tijdens de Movie Night (i.s.m. Cinemajestic). Benieuwd welke film we draaien? Scroll dan snel naar beneden!
 

Volg onze socials voor aankondigingen van brouwerijen en het laatste nieuws:

Tickets

We horen je denken: tickets? Het Speciaalbier Festival was voorheen toch gratis te bezoeken? Dat klopt. Wij zijn hiertoe genoodzaakt, omdat de kosten om het festival te organiseren flink zijn gestegen. Denk aan de huur van benodigde materialen zoals barren, glazen, tenten, zitjes, sanitaire voorziening e.d., personeelskosten, inkoop, beveiliging etc.
 
Om de kosten die we maken te kunnen dekken, wordt er daarom vanaf dit jaar een entreeprijs gevraagd aan bezoekers. Een ticket kost € 7,00 en is inclusief 1 consumptiemunt (ter waarde van € 3,50). Kinderen tot en met 14 jaar – onder begeleiding van een volwassene – hebben gratis toegang. Tickets zijn zowel vooraf online te bestellen als aan de ingang van het festival te kopen.
 
Omdat we een toegangsprijs vragen aan bezoekers, hebben we ook de mogelijkheid een stap te maken in de professionaliteit en uitstraling van het festival, en dat ga je terug zien! Zie het als een vertrouwd recept in een nieuw, mooier jasje!
 
We hopen jullie het derde weekend van juni allemaal te zien in het Vogelpark!
 
Namens de organisatie van het Speciaalbier Festival Zutphen

Let op: je ontvangt een bevestigingsmail van Kings & Queens Veenendaal. ​​​​​​​Niet ontvangen? Check je SPAM folder.

Open Air Pubquiz

Datum: vrijdag 16 juni
Aanvang: 19:30 uur
(inloop vanaf 19:00 uur)
Deelnamekosten: € 25,- per team
(kosten kunnen bij aanvang voldaan worden)
Op vrijdagavond 16 juni vindt de inmiddels welbekende Open Air Pubquiz in het Vogelpark plaats. Test jullie kennis tijdens deze gezellige quiz in de openlucht en maak kans op geweldige prijzen! Meedoen kan in een team van maximaal 6 personen. Schrijf je team hierboven in. Hebben jullie al een teamnaam? Vul deze dan in in het veld ‘extra info’.
 
Na afloop van de pubquiz begint de Movie Night in het Vogelpark. Entree is GRATIS voor deelnemers van de pubquiz!

Movie Night

Operation Fortune: Ruse de Guerre
Datum: vrijdag 16 juni
Start film: na zonsondergang (rond 22:00 uur)
Einde: rond 00:00 uur
Ticket: € 5,- per persoon
inclusief 1 consumptie*
Altijd al eens een film onder de sterrenhemel willen kijken? Dan is dit je kans! Na het succes van de eerste editie vorig jaar, organiseren we ook dit jaar een Movie Night in het Vogelpark! We vertonen de actie-comedy Operation Fortune: Ruse de Guerre (2023). De film start na zonsondergang (rond 22:00 uur). Er zijn zitplekken, maar voel je vrij om je eigen kleedje mee te nemen. Tickets kosten € 5,- per persoon en zijn inclusief 1 consumptie (*tapbier/wijn/fris). Koop je ticket hierboven of ter plekke aan de ingang van het Vogelpark.

Operation Furtune: Ruse de Guerre

Internationale inlichtingendienst Five Eyes rekruteert MI6 agent Orson Fortune (Jason Statham) om de verkoop van een nieuwe, dodelijke wapentechnologie die de wereldorde dreigt te verstoren, te voorkomen. Samen met CIA agent Sarah Fidel (Aubrey Plaza) en Hollywoodster Danny Francesco (Josh Hartnett), zal Fortune moeten infiltreren in het netwerk van de steenrijke wapenhandelaar Greg Simmonds (Hugh Grant) en een ramp te zien voorkomen.

Video afspelen

Programma

Vrijdag 16 juni  –  Night at the Park

19.30 – 22.00           Open Air Pubquiz
                                    inloop vanaf 19:00 uur

22.00 – 00.00           Movie Night
                                    i.s.m. Cinemajestic

Zaterdag 17 juni

13.00 – 00.00          Speciaalbier Festival

Zondag 18 juni

13.00 – 20.00           Speciaalbier Festival

Vrijdag 16 juni  –  Night at the Park

19.30 – 22.00           Open Air Pubquiz
                                    inloop vanaf 19:00 uur

22.00 – 00.00           Movie Night
                                    i.s.m. Cinemajestic

Zaterdag 17 juni

13.00 – 00.00          Speciaalbier Festival

Zondag 18 juni

13.00 – 20.00          Speciaalbier Festival

Aankondiging SBF2023