Kinderfeestje

Op zoek naar origineel kinderfeest? Vier je kinderfeestje bij Kings & Queens Zutphen! Wij kunnen een compleet verzorgd feest organiseren voor kinderen vanaf 8 jaar.

Bowlen

Ga samen met je beste vrienden en vriendinnen bowlen! Onze bowlingbanen zijn voorzien van speciale LED verlichting die zorgen voor special effects tijdens het bowlen! Daarna kunnen jullie met zijn allen smullen van een frietje met een kroket, frikandel of kipnuggets aan jullie eigen tafel.

City Quest

Ga op een spannend avontuur door het centrum van Zutphen en los als team alle raadsels en puzzels op die je onderweg tegenkomt. Scan de locatie met jullie iPad en breng de omgeving tot leven door middel van augmented reality! Met gave gadgets in jullie actionpack moeten jullie het mysterie zien te ontrafelen…

Escaperoom

Houden jullie wel van een beetje uitdaging en kunnen jullie goed samenwerken? Speel dan onze escaperoom en los samen alle puzzels en raadsels op! Onze escaperoom ‘De Bunker’ kunnen we aanpassen, zodat de puzzels geschikt zijn voor een jong publiek (vanaf 10 jaar). Er kunnen maximaal 6 kinderen tegelijk de escaperoom spelen.

Andere activiteiten

Je kunt de arrangementen natuurlijk ook uitbreiden. Willen jullie bij ontvangst een lekker stukje slagroomtaart? Dan kan dit tegen een meerprijs van € 2,- per kind. Al onze activiteiten kun je met elkaar combineren. Laat kinderen bijvoorbeeld kennismaken met poolen of speel een spelletje op de airhockey- of voetbaltafel. Ook kunnen we een toernooi samenstellen van verschillende activiteiten.

We stellen graag een arrangement voor jou samen voor een onvergetelijk kinderfeest! Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.