Kinderfeestje

Op zoek naar origineel kinderfeest? Vier je kinderfeestje bij Kings & Queens Zutphen! Wij kunnen een compleet verzorgd feest organiseren voor kinderen vanaf 8 jaar. Kies één van onze arrangementen of stel zelf je feest samen, alles is mogelijk!

Bowlen

Ga samen met je beste vrienden en vriendinnen bowlen! Onze bowlingbanen zijn voorzien van speciale LED verlichting die zorgen voor special effects tijdens het bowlen. Om het feest compleet te maken zetten we de discobol natuurlijk ook aan. Daarna kunnen jullie met zijn allen smullen van een frietje met een kroket, frikandel of kipnuggets aan jullie eigen tafel.

City Quest

Ga op een spannend avontuur en los samen alle raadsels en puzzels op die jullie onderweg tegenkomen. Gewapend met een iPad en een actionpack gaan jullie op pad door het centrum van Zutphen. Scan de locatie met jullie iPad en vind verborgen schatten in de stad! Met behulp van gave gadgets moeten jullie het mysterie ontrafelen…

Escaperoom

Houden jullie wel van een beetje uitdaging en kunnen jullie goed samenwerken? Speel dan onze escaperoom en los samen alle puzzels en raadsels op! Onze escaperoom ‘De Bunker’ is geschikt voor een jong publiek (vanaf 10 jaar). Er kunnen maximaal 6 kinderen tegelijk de escaperoom spelen.

Andere activiteiten

Je kunt de arrangementen natuurlijk ook uitbreiden. Willen jullie bij ontvangst een lekker stukje slagroomtaart? Dan kan dit tegen een meerprijs van € 2,- per kind. Voor een half uur langer bowlen rekenen we € 2,- per kind. Al onze activiteiten kun je met elkaar combineren. Laat kinderen bijvoorbeeld kennismaken met poolen, pingpongen of speel een spelletje op de airhockey- of voetbaltafel.

We stellen graag een arrangement voor jou samen voor een onvergetelijk kinderfeest! Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.