Over ons

Kroon_Wit

Kings & Queens Zutphen is onderdeel van de Kings & Queens holding. In december 2013 is onze locatie in Zutphen geopend. Daarnaast hebben wij vestigingen in Assen, Veenendaal en Arnhem.

In onze gezellige bar volg je live alle sportwedstrijden. Wanneer de temperatuur het toelaat, kun je op ons ruime terras genieten van een hapje en drankje. Voor de liefhebber hebben we een uitgebreid aanbod speciaalbieren, cocktails en wijnen. Daarnaast kun je zelf sportief aan de slag op één van onze vele spellen, wij hebben zowel indoor als outdoor activiteiten. Met alle activiteiten en spellen die wij in huis hebben, is een saaie middag of avond écht geen optie! Ook organiseren we regelmatig gezellige pubquiz avonden, pool- en darttoernooien en andere evenementen, zoals het jaarlijkse Speciaalbier Festival Zutphen.

In december 2020 zijn wij gestart met Flips & Ribs Zutphen. Naast onze bezorgservice, kun je ook à la carte eten bij Kings & Queens. Voor groepen bieden wij bovendien een speciaal Flips buffet.

En heb je iets te vieren? Wij kunnen een complete avond of dag voor je verzorgen! Perfect voor een personeelsuitje, familiedag of verjaardagsfeest. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.