Bedrijfsuitjes

Op zoek naar een origineel uitje voor jullie bedrijfsfeest? Dan ben je bij Kings & Queens aan het juiste adres! Wij kunnen een complete dag of avond voor jou en je collega’s verzorgen, waarbij uitdagende teambuildingsactiviteiten en gezelligheid hand in hand gaan.

Teambuilding

City Quest is de ultieme test op het gebied van samenwerking. Tijdens deze outdoor escape game gaan jullie in teams op een spannende missie door het centrum van Zutphen. Kraak codes, los raadsels en puzzels op en verzamel onderweg zoveel mogelijk punten. Scan de locatie met jullie iPad en breng de omgeving tot leven door middel van augmented reality! Met gadgets in jullie actionpack moeten jullie het mysterie zien te ontrafelen…

Activiteiten

Al onze activiteiten kun je met elkaar combineren. Neem het bijvoorbeeld tegen elkaar op tijdens jullie eigen toernooi van verschillende spellen. Of ga met elkaar de uitdaging aan in één van onze escaperooms. We denken graag met je mee om een programma op maat samen te stellen waar iedereen plezier aan beleeft.

Buffetten

Natuurlijk verzorgen wij ook alle hapjes en drankjes tijdens jullie uitje. Zo kunnen jullie onder het genot een gezellige borrel napraten over de activiteiten. Voor groepen bieden wij ook de mogelijkheid voor lunch- en dinerbuffetten.

Wil je weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op, we vertellen je graag over de mogelijkheden.