City Quest Winter editie

Tijdens het Winterfestijn op zondag 11 december wordt de binnenstad van Zutphen omgetoverd tot een winter wonderland! Duizenden lampjes en kerstbomen schitteren in de historische straten. Speciaal voor het Winterfestijn presenteert Kings & Queens: City Quest Winter editie!

Ga op een avontuur door magisch Zutphen en los alle puzzels op die jullie in de binnenstad tegenkomen. Geniet onderweg van live muziek, straattheater en sfeervolle kerstkramen. Inclusief glühwein of warme chocolademelk onderweg!

Starttijden: tussen 12.00 en 15.00 uur
Duur: 2 tot 2,5 uur
Prijzen:
Volwassenen
             € 19,50 per persoon
Kinderen t/m 14 jaar € 15,00 per persoon

City Quest is een outdoor escape game, waarbij een mix wordt gemaakt tussen een stadswandeling, speurtocht en puzzels zoals in een escaperoom. Je speelt het in een team van 2 tot 6 spelers. Samen ga je op een spannende missie door het centrum van Zutphen en los je alle opdrachten op die je onderweg tegenkomt.

Ieder team krijgt een iPad en actionpack mee. De iPad wijst jullie de weg door de stad én brengt plekken tot leven door middel van augmented reality! In de actionpack zitten gadgets die jullie nodig hebben om opdrachten uit te voeren. Er zijn twee verschillende spellen om uit te kiezen: Operation Mindfall en Magic Portal.

Reserveren