City Quest

op locatie

Wat is het?

City Quest is een outdoor escape game, waarbij een mix wordt gemaakt tussen een (stads)wandeling, geocaching en puzzels zoals in een escaperoom. Ga op een spannende missie en los als team alle raadsels en puzzels op die je onderweg tegenkomt. Breng de omgeving tot leven door middel van augmented reality!

Hoe werkt het?

Grote groepen

Je speelt de City Quest in een team van 2 tot 6 spelers. Er kunnen tot wel 200 spelers tegelijk spelen! Bekijk tijdens het spel de onderlinge ranking en wakker de competitie aan! Elk team krijgt een iPad en actionpack mee. In de actionpack zitten gadgets die jullie nodig hebben om opdrachten uit te voeren. De iPad wijst de weg.

Ook in het Engels beschikbaar.

Customized vragen en opdrachten

Bedrijven

Voor grote groepen kunnen wij maatwerk leveren. Wij kunnen een route maken op iedere gewenste locatie, start bijvoorbeeld vanuit jullie eigen kantine! Ook kunnen we vragen en opdrachten toevoegen over bijvoorbeeld jullie organisatie. Dit maakt Operation Mindfall zeer geschikt als teambuildingsactiviteit. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor groepen? Neem gerust contact met ons op.

Voor grotere groepen kunnen wij maatwerk leveren en kunnen we de route, duur en moeilijkheid van het spel op maat maken. Wij kunnen de route laten starten vanaf iedere gewenste locatie, dus ook vanaf jullie locatie! Tegen een meerprijs kunnen we een route maken in de buurt, zodat er geen organisatie van vervoer of reiskosten gemaakt hoeven te worden.

Thank you very much for the great organization and implementation. It was really great. I received only positive feedback from my colleagues.

Voor scholen

Wij kunnen een route maken in de buurt van de school, zodat er geen organisatie van vervoer en reiskosten gemaakt hoeven te worden. Daarnaast is het mogelijk om het als spelelement toe te voegen aan de lesstof. Wij kunnen het spel namelijk aanpassen en zo een educatief aspect toevoegen. Zo kunnen we bijvoorbeeld historische elementen opnemen en aangepaste raadsels vanuit de lesstof toevoegen. Ook kunnen we het spel in verschillende talen leveren, op die manier kan het spel bijvoorbeeld een oefening zijn in het kader van de Engelse les.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Dit hebben wij al eerder gedaan voor:

Tennet (in Willingen, Duitsland)

Pius X College (in Almelo)

Dr. Nassau College (in Assen)

H.N. Werkman College (in Groningen)

Voetbalvereniging AZC Zutphen

Anne Flokstraschool