Halloween weekend bij Kings & Queens Zutphen

Be prepared to be scared…

Het laatste weekend van oktober en het eerste weekend van november organiseren we Fright Night Zutphen!
Een duistere – nog geheime – locatie in Zutphen wordt omgetoverd tot spookhuis ‘Nightmares of Fears’. De spooktocht start bij Kings & Queens en leidt naar de verlaten (of toch niet zo verlaten…) locatie in de buurt. De gevluchte dokter Miedos verwelkomt jullie graag als nieuwe testpersonen in zijn kliniek waar angsten worden behandeld. Maar… komen jullie er ook weer uit?

Er zijn twee verschillende spooktochten: om 19.00 uur start de griezeltocht voor kinderen tot 12 jaar. Deze duurt tot uiterlijk 21.00 uur. Vanaf 21.00 uur zijn alle durfals van 12 jaar en ouder aan de beurt. Meedoen kan in groepjes van maximaal 6 personen.

Wat kun je verwachten?
Dat verklappen we natuurlijk niet! Maar reken op kamers vol nachtmerries waar je grootste angsten werkelijkheid worden en scare actors die je de stuipen op het lijf jagen… Durf jij het aan!?

In samenwerking met de gemeente Zutphen bieden we twee pakketten aan:

Pakket 1: deelname aan de spooktocht
Pakket 2: deelname aan de spooktocht + Halloween hotdog en een scary mocktail of cocktail (met of zonder alcohol)
Beide pakketten worden met de promotiecode volledig gratis aangeboden.

Als u een voucher of mail heeft ontvangen met een promotiecode dan kunt u deze via deze pagina verzilveren. U kunt per reservering voor maximaal 6 personen boeken. Heeft u een grotere groep of wenst u onafhankelijk van elkaar de spooktocht te beleven, dan moet u meerdere dagen en/of tijden reserveren. De spooktocht start iedere 10 minuten. U kunt alleen de dagen en tijden selecteren die nog beschikbaar zijn. 

Reserveren
Zo maakt u een boeking:

  1. Kies hieronder het aantal personen (maximaal 6 per boeking).
  2. Kies het gewenste pakket. U heeft de keuze uit de spooktocht of de ‘spooky deal’: spooktocht inclusief een Halloween hotdog en een scary cocktail/mocktail (met of zonder alcohol).
  3. Kies de gewenste datum. De spooktocht vindt plaats in het weekend van 29/30 oktober en 5/6 november.
  4. Kies één van de beschikbare starttijden. Let op: selecteer je een tijd tussen 19.00 en 21.00 uur, dan reserveer je voor de griezeltocht voor kinderen tot 12 jaar. Kies je een starttijd na 21.00 uur, dan reserveer je automatisch voor de 12+ spooktocht.
  5. Klik op ’toevoegen aan winkelmandje’.
  6. Vul de ontvangen promotiecode en uw gegevens in. Na het invullen van de promotiecode wijzigt de prijs in € 0.
  7. Klik op boeking afronden.

Komt u met meer dan 6 personen? Doorloop bovenstaande stappen dan nogmaals.