Halloween weekend

Be prepared to be scared…

Het laatste weekend van oktober is Halloween weekend bij Kings & Queens Zutphen! Doe mee aan de spooktocht, geniet van een scary Halloween buffet of speel een escaperoom met korting!

Halloween spooktocht 

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 oktober kun je meedoen aan een griezelige spooktocht op een duistere – nog geheime – locatie in Zutphen. De tocht start bij Kings & Queens en leidt naar een verlaten (of toch niet zo verlaten…) locatie in de buurt.

Er zijn twee verschillende tochten: om 19.00 uur start de griezeltocht voor kinderen tot 12 jaar. Deze duurt tot uiterlijk 21.00 uur. Vanaf 21.00 uur start de tocht voor alle durfals van 12 jaar en ouder. Meedoen kan in groepjes van maximaal 6 personen.

Wat kun je verwachten?
Dat verklappen we natuurlijk niet! Maar reken op scare actors die zorgen voor flinke schrikmomenten… Durf jij het aan!?

Scary dinner: Halloween buffet

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 oktober serveren we een speciaal Halloween buffet. Schuif tussen 17.00 en 20.00 uur aan en geniet van heerlijke griezelige gerechtjes. Kosten voor het Halloween buffet zijn € 17,50 voor volwassenen en € 15,00 voor kinderen tot 12 jaar. Combineer het Halloween buffet met de spooktocht en krijg € 10,00 korting per persoon! Vooraf reserveren is vereist (uiterlijk woensdag 27 oktober).

Griezel plateau

Het hele weekend bieden we een speciaal griezel plateau met Halloween hapjes aan (zoet en hartig). Kom op zaterdag- of zondagmiddag bijvoorbeeld bowlen, poolen, speel een escaperoom of de City Quest en combineer je activiteit met een plateau met griezelige lekkernijen! We serveren het griezel plateau op zaterdag en zondag tussen 12.00 en 16.00 uur (vooraf reserveren is vereist).

Escaperooms

Speel in het Halloween weekend een escaperoom met korting! Wij hebben twee verschillende escaperooms: De Bunker en De Erfenis. In De Bunker zijn jullie een team van geheim agenten die de wereld moeten redden van de totale vernietiging. In De Erfenis hebben jullie een huis geërfd van een ver familielid en moeten jullie het mysterie van een geheimzinnig pakket oplossen.

Je kunt een escaperoom spelen met maximaal 6 personen. De escaperooms zelf zijn niet eng en dus ook geschikt voor een jonger publiek (vanaf 10 jaar). De race tegen de klok zorgt natuurlijk wel voor een hoop spanning en adrenaline!

Alleen in het Halloween weekend van zaterdag 30 en zondag 31 oktober boek je een escaperoom met 15% korting! Reserveer met de code Halloween21 op www.foxinaboxzutphen.com.

Prijzen

Spooktocht                                                        € 19,95 per persoon

Scary Halloween buffet
                               volwassenen                      € 17,50 per persoon
                               kinderen tot 12 jaar           € 15,00 per persoon

Arrangement:

Spooktocht + Halloween buffet
                               volwassenen                      € 27,50 per persoon
                               kinderen tot 12 jaar           € 25,00 per persoon