Teambuilding en bedrijfsuitjes

Op meer dan 1400m2 biedt Kings & Queens Zutphen tal van activiteiten en spellen voor teambuilding en plezier. Zo kunnen jullie je vermaken op onze bowlingbanen, pooltafels, snookertafel, caramboletafel, pingpongtafels, dartbanen, tafelvoetbaltafel, airhockeytafel of in onze escaperooms. Daarnaast is ons café ideaal voor gezellige borrels of complete buffetten voor groepen tot 70 personen.

Onderling toernooi of quiz

Liever iets meer competitie? Neem het dan tegen elkaar op tijdens een onderling toernooi van verschillende spellen. Wij zorgen voor een wedstrijdschema, zodat jullie op het einde van de avond een ware kampioen kunnen toewijzen! Ook kunnen we een gezellige pubquiz voor jullie gezelschap organiseren.

Escaperooms: perfect voor teambuilding

Escaperooms zijn dé ultieme test op het gebied van samenwerking en communicatie. Wij hebben twee indoor escaperooms: De Bunker en De Erfenis. De escaperooms zijn ontworpen in samenwerking met Fox in a Box, een wereldwijd toonaangevend merk in de branche.

Zijn jullie met een groot gezelschap en/of gaan jullie liever buiten op pad? Onze outdoor escape game City Quest is geschikt voor wel 200 spelers tegelijk! Kraak codes, los raadsels en puzzels op door het centrum van Zutphen en verzamel onderweg zoveel mogelijk punten.

Complete bedrijfsfeesten

Bovenstaande activiteiten lenen zich bij uitstek voor teambuilding en/of bedrijfsuitjes. Al onze activiteiten kunnen met elkaar gecombineerd worden. We denken graag met je mee om een programma op maat samen te stellen waar iedereen plezier aan beleeft.

Natuurlijk kunnen wij ook alle hapjes en drankjes verzorgen tijdens jullie uitje, zo kunnen wij een complete avond of dag voor jullie verzorgen. Breid de activiteiten bijvoorbeeld uit met een hapjes- en/of een drankarrangement. Voor groepen vanaf 10 personen bieden wij ook buffetmogelijkheden aan.