Vacature horecamedewerker

Wij zijn op zoek naar enthousiaste horecamedewerkers (parttime/fulltime) die ons gezellige team komen versterken! Zoek jij een leuke (bij)baan in een jong en hecht team? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als allround horecamedewerker zet je samen met je collega’s de perfecte beleving neer voor onze gasten. Je ontvangt onze gasten, schenkt en serveert hun drankjes en geeft uitleg over onze spellen en activiteiten. Wij zijn een veelzijdig horecabedrijf, dat betekent dat werken bij ons veel mogelijkheden biedt om je te ontwikkelen en te ontdekken wat jij leuk vindt om te doen! Naast biertjes tappen, cocktails shaken en hapjes serveren, begeleid je bijvoorbeeld groepen die een escaperoom komen spelen en help je bij de leukste evenementen zoals onze gezellige pubquizavonden en het jaarlijkse Speciaalbier Festival.

Wij bieden:

– Een leuke (bij)baan met veel afwisseling
– In het gezelligste team van Zutphen!
– Zowel mogelijkheid om parttime als fulltime te werken
– Veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en te ontdekken wat jij leuk vindt
– De allerleukste teamuitjes!
– Leuke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals gratis gebruik van onze spellen en activiteiten in je vrije tijd
– Fooi bovenop je salaris

Jij bent:

– Gastvrij; je zet graag een stapje extra om onze gasten de beste service en beleving te bieden
– Enthousiast en sociaal
– Een teamspeler
– Beschikbaar in de weekenden
– Minimaal 18 jaar
– Een geduchte tegenstander voor een potje bowlen of poolen tijdens de naborrel ūüėČ

Horeca-ervaring is mooi meegenomen, maar een flinke dosis enthousiasme en motivatie vinden wij belangrijker! Ben jij die spontane en betrokken collega die wij zoeken? Dan maken we graag kennis met je! Laat hieronder je gegevens + een korte motivatie achter en we nemen contact met je op.

Wil je graag meer informatie of heb je eerst nog vragen? Neem dan ‚Äď geheel vrijblijvend ‚Äď contact met ons op en we vertellen je er graag meer over!